Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی آخرین وضعیت پروژه بازسازی و بهسازی ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، ، خبرنگاران و اصحاب رسانه ورزشی آذربایجان شرقی به همراه معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان بازدیدی از آخرین وضعیت پروژه بازسازی و بهسازی ورزشگاه یادگار امام داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطا شرفشاهی در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، در خصوص آخرین وضعیت پروژه عمرانی یادگار امام(ره)، اظهار داشت: اصلی‌ترین موضوع در خصوص ورزشگاه یادگار امام، بازسازی اساسی رختکن‌ها و پروژکتورهای ورزشگاه می‌باشد که بازسازی و بهسازی ورزشگاه را در حال حاضر انجام می‌دهیم.وی ادامه داد: در رابطه با وضعیت پروژکتورهای ورزشگاه باید بگویم که وزن تقریبی سازه هر پروژکتور بیش از ۳۵ تن می‌باشد. ورزشگاه یادگار امام اواسط دهه 60 ساخته شده است و پس از گذشت بیش از 30 سال، بازسازی و تقویت سازه پروژکتورها کار اساسی را می‌طلبید و حدود ۶۰ میلیارد ریال برای بازسازی و تقویت پروژکتورهای ورزشگاه هزینه خواهد شد. معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان با اشاره به بازسازی اساسی رختکن‌های ورزشگاه، مطرح کرد: طبق صحبت‌هایی که با پیمانکار پروژه داشتیم، رختکن‌های ورزشگاه با بهترین متدهای روز دنیا و الزامات AFC بازسازی خواهد شد و تمامی تصاویر نهایی رختکن‌های ورزشگاه هم آماده می‌باشد که حتما تصاویر را در اختیار عموم مردم قرار خواهیم داد تا زیبایی پروژه در معرض دید عموم هم قرار بگیرد. شرفشاهی افزود: تا بدین لحظه عملیات پروژه ورزشگاه یادگار امام(ره) حدود 120 میلیارد ریال هزینه داشته که این مبلغ از محل اعتبارات تخصیص یافته که به‌صورت اوراق سه ساله پرداخت خواهد شد.وی در پاسخ به این سوال که دیگر اقدامات پروژه بهسازی و بازسازی ورزشگاه چه مواردی است، گفت: تعمیر سکوهای بتنی فرسوده ورزشگاه، مرمت چمن‌های حاشیه زمین، نوسازی سرویس‌های بهداشتی، اصلاح شبکه برق و ژنراتورهای مجموعه، مرمت و بازسازی اسکوبورد ورزشگاه از جمله سایر اقداماتی است که در این پروژه صورت خواهد گرفت.معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی حبیب ستوده‌نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان برای نخستین بار اعتباری بالغ بر ۴۵۵ میلیارد تومان از طریق مصوبات هیات دولت برای پروژه‌های عمرانی اماکن ورزشی استان مصوب گردیده که ۱۲۰ میلیارد تومان آن جهت رفع نواقصات ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در طول مدت سه سال به صورت سالیانه ۴۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز بازسازی و بهسازی ورزشگاه کل ورزش و جوانان استان ورزشگاه یادگار امام آخرین وضعیت پروژه آذربایجان شرقی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • شعار هواداران تراکتور علیه مربی و بازیکن استقلال
  • حضور آندرانیک تیموریان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • وضعیت ورزشگاه یادگار امام یک ساعت مانده به بازی تراکتور-استقلال
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد